Personuppgifter & cookies

Denna webbplats ägs och drivs av Habo Gruppen AB, Box 203, 566 24 Habo, Sverige.

Personuppgifter

Habo Gruppen AB följer naturligtvis de lagar och regler, inklusive personuppgiftslagen (PUL), som finns för att skydda din integritet. Det är endast ett fåtal personer med särskild behörighet som har tillgång till informationen.

Personuppgifter som du lämnar till vår webbplats, till exempel ditt namn och din e-postadress, används på följande sätt:

- Om du beställer material, produkter eller information lagras dina personuppgifter för att vi skall kunna tillgodose sådana beställningar.
- När du hämtar material registreras ditt besök. Sådan information används bland annat till att ge oss information om antalet besökare och vilken information som efterfrågas. Läs mer nedan under stycket Cookies.

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Habo Gruppen AB ansvarar inte för behandlingen av personuppgifter på sådana webbplatser. Det är frivilligt att lämna uppgifter.

Cookies

Den som besöker en webbplats måste informeras om vad ”cookies” används till och ges möjligheten att vägra tillåta att cookies används. En ”cookie” är en liten textfil som innehåller information och som lagras i din dator. Cookies används i rent tekniskt syfte för att göra det lättare att använda webbplatsen. En typ av cookie sparar en fil permanent på din dator. Den kan sedan användas för att skräddarsy en webbsida efter användarens smak och intressen. Den andra typen av cookie kallas en ”session cookie”. När du besöker en webbsida skickas cookies mellan din dator och servern för att ta fram information. Session cookies försvinner när du stänger av din webbläsare. Accepterar du inte att cookies används kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar att cookies lagras eller informeras varje gång en webbplats begär tillstånd att få lagra en cookie. Även cookies som lagrats tidigare kan raderas genom webbläsaren. Gå in på webbläsarens hjälpsidor för mer information.